Holdsport

line100px_white.jpg

Visionen er, at det skal være nemmere at dyrke idræt.
Digitalisering er vejen frem.

Template Image
Investeringer
 
 
Skiller2.png
 
 
 

Dissing Company har fokus på investeringer i både startups og etablerede virksomheder med spændende udviklingspotentiale. Vi kommer med kapital, erfaring og netværk. 

 

Vi er selv iværksættere, der kender dagligdagen inden for iværksætteri. Vi ved, at idéen ikke skaber resultater alene. Vi kender succeserne, men vi kender også bumpene på vejen.

 

En investering handler om andet end blot optimering, strategi og kapital. Det handler også om kemi og personlighed.

 

Vi har ejerskab i flere virksomheder, hvor vi bidrager med strategi, rådgivning, sparring, netværk, bestyrelsesposter mv.

Template Image
Template Image
hanegallogo_white.jpg

Hanegal tilbyder et stort udvalg af økologiske produkter. Pålæg og pølser er udbredt til mange detailbutikker, internetbutikker og grossister i Danmark.

Senest er en række færdigretter blevet tilgængelige i mange detailbutikker. “Friske” frostvarer som fjerkræprodukter, hakket kød og medister vil kunne findes i mange af de butikker, som generelt har meget økologi samt i netbutikker og hos en række grossister.

 

Hanegal.dk

grisogkologo.jpg

Det har aldrig været nemmere at få slagterkød & delikatesser leveret lige til døren. 

Vi brænder for at levere den klassiske høje slagterkvalitet lige til døren, så let som overhovedet muligt.

 

GrisOgKo.dk

holdsportlogo.jpg

Holdsport er et online administrationsredskab til at koordinere til- og afmelding, kommunikation og deslige for sports- hold og klubber.

Systemet bruges til organisering af sportshold og -klubber, til organisering af medlemmer, aktiviteter, hjemmeside og kontingent.

 

Holdsports.dk

ClearviewLogo_275x117px.png

ClearView Trades Eksportportal er en komplet digital løsning fra ordre til levering, der forbinder alle partnere inden for international handel. Vi hjælper med at digitalisere international handel, minimere den tid og de ressourcer, som virksomheder bruger til at booke transport, udfylde og administrere eksportdokumenter og certifikater.

 

Clearviewtrade.com

Nr-Onsild-uden-ApS-logo-opdatert3-1-1.png

Nr. Onsilds historie går generationer tilbage. Det hele startede med slagterkone Anne Kristine, som havde sin helt egen opskrift på frikadeller. Opskriften var baseret på godt kød, ”det rigtige håndelag” og en sans for den gode klassiske frikadellesmag.

 

nronsild.dk

 

 

 

Skal vi samarbejde om det næste projekt?

Kontakt os her